66483643_383110659006863_2878624086940975104_n

"Bind en bukett av minnen,
en vacker av rosor full.
Plocka bara de bästa,

knyt samman med trådar av guld......"


Söker ni en florist som skapar personliga begravningsbinderier och blommor som binds med en hög hantverksstandard?
Då har ni hittat rätt!


Ni får alltid samma service oavsett om ni beställer begravningsblommorna direkt hos mig eller genom en begravningsbyrå.
Kom ihåg att ni alltid kan välja fritt vilken florist ni vill anlita!

I min service ingår även leverans av blommorna inom Västerås kommun direkt till begravningsplatsen/kyrka/kapell för iordningställande tillsammans med ceremonivärden/begravningsbyrån.

 

"En fantastisk grupp framför kistan och inte minst de gröna naturgrupperna, väldigt fint och träffande som speglade mamma.

Stort tack för din proffsighet både som florist och vad gäller det personliga mötet"

Att skapa vackra begravningsbinderier med en personlig prägel utifrån de anhörigas önskemål är något som mitt hjärta klappar lite extra varmt för.
Det är en självklarhet att alla mina binderier görs med omtanke och stor respekt för den som lämnat oss och det är ett hedrande uppdrag att få vara delaktig i detta.
Att från de anhöriga få höra att man träffat "mitt i prick" och till och med överträffat förväntningarna då blir jag både rörd och glad, det är något av det finaste man kan få höra som florist!

Det kommer en stund i livet, då vi får sätta punkt över ett liv som varit.... Att ta ett sista farväl kan vara en svår stund och de flesta vill gärna visa sin omtanke genom att hedra minnet av den som lämnat oss med blommor så avskedet blir en vacker och minnesvärd stund.

Jag hjälper er att välja ut begravningsblommor efter era egna önskemål för att få fram känslan och personligheten av den bortgångne.
Det kan vara en favoritblomma eller favoritfärg, något speciellt fritidsintresse eller annat som var betydelsefullt i den bortgångnes liv.


Begravningsblommor kan vara färgsprakande, inspirerade från trädgården, naturen eller mer klassiska. Dekorationer kan man få i olika former som till exempel kransar och hjärtan. 
Det är många som även önskar en liten handblomma att lägga på kistan.