66483643_383110659006863_2878624086940975104_n

Om mig

Foto: Kajsas Foto Foto: Kajsas Foto
Jag som driver Miss Daisy Blomsterateljé heter Helena D'Adda och bor i Västerås.

Så här började det hela.....
Hösten 2016 bestämde jag mig för att göra en helomvändning i mitt yrkesliv och sökte till Floristutbildarna i Västerås vilket är bland det bästa jag har gjort!

Vilket fantastiskt roligt, spännande och lärorikt år det blev!
I december 2017 tog jag min floristexamen och i december 2019 flyttade jag in i min nya fina blomsterateljé.

I nästan hela mitt yrkesliv har jag varit verksam inom service- och resebranschen med bland annat reseledarskola på Mallorca i bagaget.
Jag har alltid tyckt om att hålla på med blommor i olika former och nu har jag fått verktygen att förverkliga mina blomsterdrömmar!

För mig är att vara lyhyrd, flexibel och låta era personliga önskemål vara i fokus avgörande för min verksamhet vilket är mycket uppskattat hos mina kunder och samarbetspartners.
Jag vill att du som kund ska känna dig trygg med att lämna din beställning i mina händer.


För att få idéer, inspiration och utvecklas i mitt skapande så reser jag gärna iväg på olika workshops (Toscana är en favorit!), kurser för både bröllop & begravning och olika nätverksträffar med inspirerande entreprenörer. Det finns alltid något nytt att lära!
Att vara frilansande florist innebär att jag arbetar på uppdrag med beställningar från både företag och privatpersoner. Ingenting är omöjligt, så välkommen med förfrågningar!

Hoppas vi ses och välkomna till Miss Daisy Blomsterateljé!