66483643_383110659006863_2878624086940975104_n
Foto: Amanda Lennartsson Foto: Amanda Lennartsson

Som frilansande florist innebär det att jag främst arbetar på uppdrag och beställningar från både företag och privatpersoner.

Min nya fina ateljé finns nu på Härnevigatan 20, på Skiljebo i Västerås!
Där kan jag ta emot bokade besök för konsultation vid t.ex bröllop, begravning eller inför andra events.
Ni kan även komma förbi på spontana besök men ring gärna innan då jag inte har några fasta öppettider.
I min ateljé finns även trevliga små presentartiklar med fint mervärde & choklad att handla med sig, perfekta som "gå-bort-presenter".

 

"Hos mig kan ni beställa blommor för alla tillfällen.
En blomma säger mer än tusen ord, i glädje och i sorg....Till födelsedagar, dop, bröllop, begravningar, fest eller något annat event/evenemang till företag eller privatpersoner."


Jag erbjuder även blomsterprenumerationer på Fredagsbuketten som du kan beställa till dig själv eller till nära & kära inom Västerås.
Personligen tar jag hand om leveranserna, fraktfritt inom Västerås kommun.

Maila eller ring gärna vid förfrågningar.
Om ni vill besöka mig för att göra beställningar, hämta era blommor eller bara titta in så hör bara av er innan så att jag finns på plats!


Välkommen!

Pålitligt »Personligt »Flexibelt »Kvalitet....
....är de ledord som jag bygger min verksamhet på.
Service är något som jag verkligen brinner för och att få göra mina kunder nöjda och glada är bland det roligaste som finns! Min tanke är att du som kund ska känna dig bekväm hos mig i min ateljé och att du i en avslappnad miljö kan få göra dina blomsterval.  

För att värna lite extra om vår miljö tycker jag det är både roligt & personligt att botanisera bland gamla fina serviser, kristallskålar, mässings & kopparbunkar som kan få helt nytt liv till t.ex bordsdekorationer!
Karotter, såssnipor och silverskålar, bara fantasin sätter stopp! Jag letar ständigt på second hand-butiker, loppisar och i mitt egna skafferi för nya läckra fynd.